ZAUZELA STAV

Fani Stipković gorljivo brani Novaka Đokovića na Twitteru: 'Zaslužio je puno veću podršku'

16.01.2022 u 18:56

Bionic
Reading

Za komentar slučaja Novaka Đokovića javnost nije željela ostaviti uskraćenom ni domaća televizijska novinarka sa dugogodišnjom adresom u Madridu

Savezni sud u Australiji jednoglasno je potvrdio odluku ministra za imigraciju Alexa Hawkea da se tenisaču Novaku Đokoviću oduzme viza i protjera iz Australije, a na ovakav rasplet događaja odlučila je reagirati i Fani Stipković.

  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Na svom Twitter profilu, domaća televizijska novinarka s adresom u Španjolskoj jasno je dala do znanja da u potpunosti podržava srpskog tenisača osuđujući sramotan tretman Australije, ali i manjak podrške koje su Novaku pružile kolege s teniskih terena.

‘Novak je zaslužio puno veću podršku od svojih kolega tenisača i ATP-a. Sramotan tretman od Australije koja ga je ponižavala cijeli tjedan. Ako ga nisu htjeli na turniru, nisu ga trebali ni pozvati’, napisala je na svom, sada već obrisanom statusu na Twitteru.

Od kraja prošle godine, Fani Stipković podjednako puni domaće i španjolske medijske stupce nakon što je za otkrila kako je Božićne praznike proslavila u društvu bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierre, a čini se kako Fani i Hierru veže puno više od prijateljstva.