mnogima nedostaje

S HRT-a se oglasili o povratku Doris Pinčić na male ekrane

15.03.2024 u 10:04

Bionic
Reading

Poznata Zadranka uživa u majčinskim radostima. Prije šest mjeseci je donijela na svijet treće dijete što joj je sigurno bio najljepši mogući rođendanski poklon za 35. rođendan idući dan. Gledatelje koji je rado prate zanima kad će je opet gledati u voditeljskoj ulozi

Kada je 2014. na svijet donijela sina Donata, Doris Pinčić Guberović se na posao vratila u rekordnom roku, svega šest tjedana nakon poroda, a nakon druge trudnoće, kad je rodila djevojčicu Gitu vratila se s porodiljnog nakon samo četiri mjeseca.

Mnogi se raduju njezinom povratku na televiziju, a evo što su s HRT-a za Story poručili na temu toga. 'Doris Pinčić je na porodiljnom dopustu, te ćemo o njenom povratku pravodobno izvijestiti javnost'.

Podsjetimo, za svojeg sadašnjeg supruga Davora Guberovića, koji iz prošlog braka ima dva sina, udala se u studenom 2022. godine. Vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji. Za njihovu vezu doznalo se u ožujku 2022. kada je par zajedno osvojio najviši vrh Afrike, Kilimandžaro. Ranije je bila u braku s pjevačem Borisom Rogoznicom s kojim je dobila Donata i Gitu.

VODITELJSKI ANGAŽMAN

Doris Pinčić Guberović i dalje radi punom parom, a trudnički trbuščić sve je veći

Pogledaj galeriju