PORODILJNI JE ZAVRŠIO

Veliki povratak: Nakon samo četiri mjeseca izbivanja Doris Pinčić Rogoznica vraća se na posao

30.10.2018 u 09:59

Bionic
Reading

Svoje drugo dijete, djevojčicu Gitu, Doris Pinčić Rogoznica rodila je prije točno četiri mjeseca, a nakon ljeta provedenog s obitelji u rodnom Zadru, glumica i voditeljica odlučila se za povratak u radijski eter. Za samo sedam dana, zajedno s glumcem Hrvojem Kečkešom, Doris će ponovno buditi slušatelje Narodnog radija

Svi slušatelji Narodnog radija, ali i obožavatelji voditeljice Doris Pinčić Rogoznice za samo sedam dana ponovno će doći na svoje. Kako je objavljeno na službenoj Instagram stranici radija, ali i same voditeljice i glumice, simpatična Zadranka vraća se u radijski eter.

Nakon što je krajem lipnja rodila svoje drugo dijete, kćerkicu Gitu, Doris Pinčić Rogoznica posvetila se obitelji i malenoj prinovi, a za razliku od većine žena, svoj porodiljni dopust nije iskoristila u cijelosti. Budući da radi na radiju, te ima svoje jutarnje emisije koje traju od 6 do 9 ujutro, Doris Pinčić Rogoznica neće previše izbivati iz svog doma i od svoje princeze.

Upravo je malena Gita, kako je duhovito Doris napisala ispod objave na Narodnom radiju, 'dala sve od sebe da se mama ne zaboravi dizati u pet sati ujutro'.

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada