RODILA TREĆE DIJETE

Doris Pinčić Guberović pohvalila se vitkom linijom samo tri mjeseca nakon poroda

08.12.2023 u 12:21

Bionic
Reading

U jednom zagrebačkom hotelu u središtu Zagreba jučer je održan panel koji je moderirala i vodila Doris Pinčić Guberović. Mnogima omiljena televizijska voditeljica ovime je očito najavila svoj povratak na posao, iako je prije samo tri mjeseca rodila svoje treće dijete

Odjevena u crnu chic haljinu asimetričnog kroja s elegantnim dugim rukavima i zavodljivim, dubokim dekolteom kojeg je vizualno smanjila bijelim svilenim topićem koji je prikrivao, Doris Pinčić Guberović odradila je i svoj prvi angažman otkako je prije tri mjeseca rodila svoje treće dijete. Doris je bila angažirana za moderiranje panela u organizaciji brenda Mixa, tijekom kojeg se raspravljalo o njezi kože.

Poznata voditeljica pokazala je i kako je u kratkom roku vratila svoju figuru prije trudnoće, dodatno naglasivši liniju suženjem oko struka, a uz sve je iskombinirala crne najlonke na točke i popularne kaubojske čizme.

Podsjetimo, nakon razvoda od Borisa Rogoznice, Doris je svoj privatni život čuvala od javnosti, pa se tek naknadno doznalo kako je ponovno sretna i to u zagrljaju menadžera u jednom trgovačkom lancu. Spojila ih je ljubav prema prirodi i avanturama, a zajedno su se popeli na Kilimandžaro te su ubrzo shvatili da su stvoreni jedno za drugoga.

Doris Pinčić Guberović Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Vjenčali su se u tajnosti početkom studenog prošle godine, da bi u proljeće ove godine Doris potvrdila da ona i Davor očekuju prvo zajedničko dijete.

Djevojčicu, čije ime javnosti nije poznato, rodila je u rujnu ove godine, samo dan nakon svog 35. rođendana, a malenoj seki posebno su se razveselili sin Donat i kći Gita, koje je Doris dobila u braku s Rogoznicom.

S gledateljima emisije 'Dobro jutro Hrvatska', koju vodi, na neko se vrijeme oprostila krajem srpnja, kada je otišla na porodiljni dopust, a sve do tada radila je besprijekorno s trudničkim trbuščićem.