U dvoje je sve lakše

RTL-ovka Ana Strizić ponovo je sretna, ljubi bivšeg nogometaša

17.06.2020 u 10:12

Bionic
Reading

Jedno od omiljenih domaćih lica, voditeljica i novinarka sportskih vijesti RTL-a više puta je u medijima isticala da je 'njezin privatni život njezina stvar i da se to nikoga ne tiče'. Pisalo se o njezinoj vezi s bratom sadašnjeg predsjednika, a sada zgodnoj Riječanki ponovo osmijeh ne silazi s lica

Ana Strizić u vezi je s Ivanom Ilečićem, a to su potvrdili za Story. RTL-ova voditeljica i reporterka kao i do sada nije ništa htjela dodatno komentirati kad smo je kontaktirali. Njezin novi partner je bivši nogometaš i sportski analitičar koji je nedavno objavio aplikaciju Sportyn za dijeljenje videa sportskih sadržaja.

Par su već dulje vrijeme, a oboje su zaljubljenici u sport koji ih je navodno i spojio. Obožavaju i putovanjima pa će dio ljetna provesti na moru jedne zapadnoeuropske zemlje, ako im to bude dopuštala situacija oko pandemije koronavirusa. Prije Ivana, Ana je dvije godine bila u vezi s Krešimirom Milanovićem, pokojnim bratom predsjednika Zorana Milanovića.

Zaštitno lice sportskog programa RTL-a ranije nam je ispričala da kad ne radi, svaki slobodni trenutak provodi uživajući u druženju sa sinom Mijatom, nećakinjom, putovanjima, izlascima s prijateljicama, shoppingu i treniranju. 'Uživam u mnogim stvarima, ali često je premalo vremena za sve', rekla je za tportal.