rođena šarmerica

Romina Knežić pokazala fotografiju iz djetinjstva: 'Ja, nekad'

06.07.2020 u 12:09

Bionic
Reading

Dok se većina ljudi potpuno promijeni izgled kako odrastaju, rijetki su oni kojima se već kao malima vidi kako će izgledati kad odrastu. Među njima je svakako i plavokosa voditeljica Dnevnika Nove TV

Njezin šarm od malena je upečatljiv i prepoznatljiv, pa nije teško uočiti da je zadržala crte lica iz djetinjstva. 'Ja, nekad', kratko je opisala crno-bijelu fotografiju Romina Knežić. U hashtagovima je naznačila 'ni brige ni pameti i 'sretno djetinjstvo'. Pratitelje je itekako razveselila, što fotografijom, što činjenicom da ima sačuvane takva uspomene iz razdoblja kad je bila djevojčica.

View this post on Instagram

Ja, nekad. #nibrigenipameti #sretnodjetinjstvo

A post shared by Romina Knezic (@rominaknezic) on

Po tati Riječanka, po mami Istrijanka na Puntu na otoku Krku Romina je živjela do svoje pete godine. 'Mama mi uvijek govori da sam rođena s osmijehom. Što god bih napravila krivo, i mamu i tatu oborila bih smiješkom… I bili su nemoćni, ali nisu imali nekih većih problema sa mnom, bar ja tako mislim, možda se oni ne bi složili', izjavila je svojedobno. Priznala je da je imala prijatelja nego prijateljica te da je kao mala prodavala turistima školjke.

Premda na svom poslu provodi i od 11 sati, Romina je za otkrila kako je veseli svaki novi dan u kojem za sebe pronađe barem pola sata, bilo da su to šetnja prirodom, uživanje u omiljenoj slastičarnici uz kolač od čokolade i rogača ili susresti s dragim osobama.