british fashion awards

Romeo Beckham u izlasku s djevojkom pokazao da itekako slijedi primjer svojih roditelja

05.12.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Romeo Beckham, osim što slijedi nogometni put svog oca Davida, pokazuje da njegovo srce već nekoliko godina pripada samo jednoj djevojci. S njom je stigao i na dodjelu modnih nagrada, a uparivši se u outfitima pokazali su da su pravi nasljednici Davida i Victorije Beckham

21-godišnji sin Davida i Victorije Beckham prava je slika i prilika roditelja! Romeo Beckham već je postao nogometno ime u klubu Brendwood, a svakim pojavljivanjem pokazuje i da je od roditelja naslijedio i istančan ukus za modu. Nepogrešiv u mladenačkim cool kombinacijama stigao je i na British Fashion Awards, a društvo mu je pravila djevojka Mia Regan.

Na dodjeli nagrada u Royal Albert Hallu u Londonu oboje su prošetali usklađeni u crnim outfitima.

Romeo se odlučio za posve crni look s crnim hlačama s bočnom sjajnom trakom koja je odgovarala sjajnom reveru na oversized sakou. Dojam mladenačkog urbanog stila postigao je i odabirom crnih tenisica s debelim bež đonom, ali i odabirom dijamantnih naušnica i krupnim srebrnim lancima oko vrata.

Njegova dugogodišnja djevojka Mia također se odlučila za sako koji je stegnula crnim sakoom, a nosila je i zanimljivu satensku suknju s neočekivanim twistom!

Iako su njegovi roditelji bili malo stariji u trenutku kad su se upoznali i na prvi pogled zaljubili, čini se da je Britanka zarobila srce mladog Beckhama. U ljubavnoj su vezi od svibnja 2019. godine, a osim nedavne kraće pauze zbog udaljenosti, par se čini vrlo sretan te nerijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Već tradicionalna dodjela modnih nagrada u Londonu okupila je razna imena, a zaljubljenice u modu prošetale su crvenim tepihom londonskog Royal Albert Halla noseći haljine vrijedne pozornosti svih modnih entuzijasta.

  • +27
Fashion Awards 2023 Izvor: Profimedia / Autor: IAN WEST / PA IMAGES / PROFIMEDIA