UŽIVAJU NA JADRANU

Romantični nogometaš: Andrej Kramarić svoju je djevojku odveo u Modru špilju

21.07.2020 u 09:23

Bionic
Reading

S Mijom Ćurković naš je nogometaš u vezi već tri godine, a par trenutno uživa na Jadranu. Nakon što se na Instagramu pohvalio fotografijama s Visa, sada je svoju djevojku odveo u Modru špilju na Biševu

Kako izgleda najpoznatija špilja na istočnoj strani otoka Biševa, u koju se ulazi malim čamcem na vesla, a koja svojom ljepotom očarava sve koji je posjete, odlučio je vidjeti i napadač hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić.

Na romantičnu vožnju čamcem na vesla, kojim je upravljao lokalni mladić, Kramarić se uputio sa svojom djevojkom Mijom Ćurković, s kojom je u vezi već tri godine.

'Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', otkrio je svojedobno Andrej Kramarić, koji ovih dana s Mijom Ćurković odmara na Jadranu.

Nogometaš se već pohvalio da su uživali na Visu, Šolti, kao i nacionalnom parku Paklenica, a osim u razgledavanju, uživali su i u najboljim delicijama. Za ljubav Andreja i studentice Mije javnost je doznala nakon osvajanja srebrne medalje na svjetskom prvenstvu u Rusiji.