ONI SU JOJ NAJVAŽNIJI

Rođendan iznenađenja, kojeg su Angelini Jolie priredila njezina djeca, ostat će joj u posebnom sjećanju

07.06.2021 u 15:34

Bionic
Reading

Glumica i humanitarka Angelina Jolie proslavila je u petak 46. rođendan, no za razliku od brojnih slavnih osoba koje na glamuroznim slavljima okupljaju svoje zvjezdane prijatelje, oskarovka je slavila u društvu svoje šestero djece

'Proveli su sjajan dan slaveći kod kuće, a djeca su je iznenadila posebnom večerom' potvrdio je izvor za časopis People, nakon što je informaciju, da je Jolie u petak navečer uživala u slavljeničkoj rođendanskoj večeri sa svojom djecom u losanđeleskom restoranu TAO, prvi objavio The Daily Mail.

Angelina Jolie s bivšim suprugom Bradom Pittom dijeli Maddoxa (19), Paxa (17), Zaharu (16), Shiloh (15) te blizance Knoxa i Vivienne (12), a nedavno je govorila o tome kako su vještinu iznenađivanja njena djeca godinama brusila na Majčinom danu.

'Moja su djeca uvijek bila nevjerojatna na Majčin dan. Zabavno mi je što ne planiram ništa, ne radim ništa, a oni svi nastoje surađivati kako bi me nečim iznenadili', rekla je Jolie za časopis Extra.

'I sama spoznaja da nešto smišljaju i rade zajedno, da misle kako je to važno i to žele, uvijek me natjera u plač', rekla je glumica i dodala kako joj se djeca smiju zbog toga što ju lako rasplaču.

Tijekom pandemije Jolie je uživala u karanteni u kvalitetnom druženju sa svojom djecom, a nedavno je otkrila i kako ih je to doista zbližilo.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Imam veliku ekipu, a s Maddoxom koji se po povratku s fakulteta nalazi u istoj kući, doista su to morali zajedno odraditi', rekla je Jolie.

Nedavno je nakon bespoštedne pravne bitke sud donio konačnu odluku da Jolie sa svojim bivšim suprugom Bradom Pittom mora podijeliti skrbništvo nad njihovo šestero djece.

Holivudska glumica ne krije razočaranje tom odlukom i navodno ne namjerava nikada u životu oprostiti bivšem suprugu što ju je porazio u bitki za skrbništvo nad njihovom djecom i dobio zajedničko skrbništvo, a navodno je namjerava 'dati baš sve što ima' kako bi uložila žalbu i ovoga puta dobila parnicu.