ZABORAVILA OTKUDA JE DOŠLA

Rođak opleo po Meghan Markle: 'Očito smo u različitim društvenim klasama i nikad više nećemo razgovarati'

10.06.2021 u 13:25

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa našla se na meti ogorčenog rođaka ili rođakinje koji je želio ostati anoniman, a u intervju za Fox News sasuo je paljbu po Meghan Markle zbog njenog odnosa prema obitelji i rodbini, koja više ni ne pokušava izgladiti odnose

'Očito smo u različitim društvenim klasama i nikad više nećemo razgovarati', rekla je anonimna osoba o Meghaninom odnosu s obitelji, ne želeći otkriti svoj rodbinski odnos s vojvotkinjom od Sussexa.

'Ne biste se trebali pretvarati da ste netko što niste, ili da ste određena klasa da biste bili prihvaćeni i voljeni', dodala je osoba.

Komentari anonimnog rođaka uslijedili su samo nekoliko dana nakon što su Meghan Markle i princ Harry dobili drugo dijete, djevojčicu kojoj su ime dali Lilibet 'Lili' Diana.

Kad su se prošle godine Meghan i princ Harry preselili u njenu rodnu Kaliforniju, i kupili 14 milijuna dolara vrijednu vilu u Montecitu, postali su puno bliži njenoj obitelji, ali samo fizički.

Iako je anonimni rođak vojvotkinje paru čestitao na proširenju obitelji, kaže da ne vjeruje da će se susret malene Lilibet Diane i njene rodbine ikad dogoditi, unatoč njihovoj fizičkoj blizini, a u šali dodaje i da je vjerojatnije da će se to dogoditi s Oprah Winfrey.

Anonimni rođak kaže kako je razdor između Meghan i njezine obitelji u potpunosti njen izbor i dodaje da rodbina ne planira to pokušati popravljati, jer ne želi juriti za nekim tko s njima ne želi razgovarati.

  • +25
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznato je da je Meghan vrlo bliska s majkom Dorijom Ragland, za koju se podrazumijeva da živi s njima u vili u Montecitu i pomaže im u brizi oko Archieja i njegove sestrice, no čini se da osim s majkom nema blisku vezu s ikim drugim iz užeg kruga svoje obitelji.

Osim toga, anonimni rođak nije prvi iz Meghanine obitelji koji ju je javno krtizirao i optužio da je napravila razdor između sebe i njih. Vojvode od Sussexa nekoliko su puta napadali njezin otuđeni otac Thomas Markle i polusestra Samantha, a posljednji put zbog komentara u eksplozivnom intervjuu s Oprah Winfrey.