VIDI GA KAO BUDUĆEG PREDSJEDNIKA

Nakon Brada Pitta i Robert DeNiro se obrušio na Trumpa, a evo koga bi on rado glumio

07.05.2020 u 17:41

Bionic
Reading

Nakon što je slavni glumac Brad Pitt prerušen u doktora Anthonyja Faucija ismijavao Donalda Trumpa, još je jedan oskarovac uputio kritike na račun predsjednika SAD-a i otkrio kojeg bi on junaka krize s koronavisrusom volio glumiti

Slavni glumac Robert DeNiro gostovao je u srijedu navečer u emisiji The Late Show u kojoj je s domaćinom Stephenom Colbertom razgovarao o tome kako provodi dane u karanteni i općenito o svjetskoj pandemiji koronavirusa.

'Kad bi se snimao film o pandemiji koronavirusa, kojeg bi junaka današnjice volio glumiti?', pitao je Colbert slavnog glumca, napomenuvši mu da je Brad Pitt već rezervirao ulogu savjetnika Bijele kuće za borbu protiv pandemije koronavirusa Anthonyja Faucija, aludirajući na njegov nastup u emisiji Saturday Night Live.

'Pretpostavljam da bih igrao Cuomoa. On radi ono što bi svaki predsjednik trebao raditi', rekao je bez puno razmišljanja De Niro i uputio niz kritika na račun Trumpovog upravljanja krizom, ali i republikanaca koji mu to omogućuju.

Demokrat Andrew Cuomo guverner je savezne države New York, a tijekom krize javnog zdravstva pokazao je liderske sposobnosti i podigao svoj rejting, djelomično zahvaljujući sukobljavanju s predsjednikom Trumpom.

Glumac je izrazio nadu da će Joe Biden uspjeti ostvariti svoj cilj, ali zbog sposobnosti koje je pokazao u ovoj krizi kao budućeg predsjednika SAD-a DeNiro vidi Cuomoa.