njezina najveća podrška

Rijetko viđen prizor: Kći bivšeg premijera pokazala kako pozira s tatom

24.05.2022 u 09:20

Bionic
Reading

Mladu glazbenicu, danas studenticu psihologije, javnost je upoznala kada joj je otac, Tihomir Orešković, postao premijer 2016. godine. U međuvremenu je odrasla u pravu ljepoticu kojoj se na Instagramu divi preko četiri i pol tisuće ljudi

Ella Katherine Orešković često svoje pratitelje na društvenim mrežama časti svojim atraktivnim fotografijama. Sada je mnoge iznenadila jednom na kojoj pozira s tatom koji joj je, više puta je izjavila, velika podrška kad je riječ o glazbi. Pokazali su se u elegantnom izdanju, a mlada glazbenica je uz njihovu fotografiju prikačila emotikon ruku koje pokazuju srce.

Na Dori je debitirala 2021. s pjesmom 'Come this Way', koju je sama napisala, a ove godine se vratila s još jednom autorskom pjesmom 'If you go away'. Već s 14 godina počela je pohađati satove pjevanja i pravilnog disanja te je neko vrijeme išla na satove klasičnog pjevanja. Ubrzo je počela sama skladati svoje pjesme. Glazbeni talent je, rekla je svojedobno, naslijedila od bake koja obožava pjevati, a i od mame, koja svira klavir te je u mladosti skladala pjesme.

Podsjetimo, bivši premijer Orešković sa suprugom Sanjom osim Elle ima i kćer Emmu, koja je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu (prošle godine Ella se pohvalila sestrinim uspjehom). Zanimljivo je da se Ella jednom prilikom pohvalila kako hrvatski govori bolje od tate, koji je ostao upamćen po legendarnoj izjavi o 'hrvatskim građevinama' za vrijeme svojeg mandata.

Ella Katherine Orešković Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

'Kao obitelj funkcioniramo na principu jako otvorenog i bliskog dijaloga. Svatko ima pravo glasa i svačiji se glas sluša i uvažava. Tata me podržava u mojoj odluci o bavljenju glazbom, ali isto tako od mene zahtijeva određenu vrstu ozbiljnosti prema mojim obavezama i fakultetu - koje bezuvjetno moram izvršiti', ispričala je Ella za Story. Plan joj je u budućnosti završiti studij psihologije koji je započela na Sveučilištu u Španjolskoj, no zbog pandemije se prebacila na privatni fakultet u Beču.