zna privući pažnju

Vamp žena: Kći bivšeg hrvatskog premijera mami poglede s dekolteom u prvom planu

15.03.2022 u 10:38

Bionic
Reading

Ella Katherine Orešković i ove godine je nastupila na Dori s pjesmom 'If You Go Away', osvojila deseto od ukupno 14 mjesta u finalnom poretku, a svojim scenskim outfitom privukla je najveću pozornost u prozirnom svjetlucavom kombinezonu. Kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića vratila se svojim fakultetskim i drugim obavezama, ali i dalje nastavlja plijeniti pažnju na društvenim mrežama i to u atraktivnim kombinacijama

Ella Katherine Orešković u posljednje vrijeme pokazuje sve provokativnija modna izdanja. U najnovijoj objavi pokazala je više fotografija na kojima pozira u tamnoplavom kratkom korzetu rebrastog uzorka s čipkom, a on otkriva njezin tanak struk i stavlja dekolte u prvi plan. Uz njega je kombinirala kožnu torbicu u istoj boji i hlače visokog struka kariranog uzorka.

Plavokosoj ljepotici, očekivano, stižu samo komplimenti. Podsjetimo, mlada glazbenica rođena je u Torontu u Kanadi, a u Hrvatsku je došla prije dvanaest godina.

Od ranog djetinjstva zainteresirana je za glazbu te je u Američkoj školi u Zagrebu koju je pohađala sudjelovala na raznim koncertima i predstavama. Stečeno iskustvo učvrstilo je njenu želju da se jednog dana profesionalno bavi pjevanjem. Studentica je psihologije, a uz pjevanje piše stihove. Prvi veliki nastup imala je na prošlogodišnjoj Dori s pjesmom 'Come This Way', za koju je napisala tekst. Ranije je izjavila da 'tata podržava njezino bavljenje glazbom, često sluša njezine pjesme i daje svoje komentare te da je sretan i ponosan na nju'.

Ella Katherine Orešković Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL