mlada zvijezda

Kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića opet će okušati sreću na Dori: Kaže da je prvi put podbacila zbog treme, a evo što najavljuje za novi nastup

10.01.2022 u 17:10

Bionic
Reading

Ostalo je više od mjesec dana do novog natjecanja do izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije 'Dora 2022'. U HTV-ovoj popularnoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', predstavljaju se ovogodišnji natjecatelji, a danas se skypom uključila i Ella Katherine Orešković

Glazbenica i studentica psihologije, Ella Katherine Orešković u studio HTV-a javila se iz zagrebačkog smještaja u kojem trenutno boravi, kako je rekla - zbog korone. Inače studira u Beču. Prošle godine s pjesmom 'Come This Way' pokušala se plasirati na Eurosong (osvojila je treće mjesto), a i ove godine će nastupati na Dori.

'Prošle godine se nisam baš dobro pripremila, ali mislim da ću ove godine biti super. Imat ću ovog puta četiri plesača, koreografiju i veselim se nastupu', poručila je kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića. Priznala je da još nije vidjela svoj prošlogodišnji nastup. 'Ne znam kad ću ga pogledati, zapravo sam pogledala samo komentare i sve super piše samo me malo smeta taj scenski nastup. To je zapravo bilo moje prvo scensko pojavljivanje, sve mi je bilo novo, imala sam puno treme, ali ove godine ću biti super', naglasila je.

I ove godine na Doru ide sa skladbom Siniše Reljića s kojim surađuje već tri godine i s kojim je za sad napravila tri pjesme. 'To je opet bilo preko noći, pozvao me u studio, dao da poslušam glazbu koju je napravio, a ja sam počela pisati tekst i odmah je došlo sve', opisala je i otkrila kako joj je lakše pisati tekstove na engleskom te da će se svaki dan pjevački spremati za nastup u Opatiji.

Ella Katherine Orešković Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX