DEDEE PFEIFFER

Rijetko pojavljivanje: Znate li kako izgleda mlađa sestra slavne Michelle Pfeiffer?

09.06.2023 u 08:40

Bionic
Reading

Proteklog vikenda na događaju na kojem se skupljao novac za oboljele od multiple skleroze, u hotel Fairmont u Los Angelesu stigla je i Dedee Pfeiffer, mlađa sestra holivudske dive, koja se i sama upustila u glumački svijet, no slavu poput Michelle nikada nije postigla

U Hollywoodu je godinama, no danas 59-godišnja Dedee Pfeiffer nikada nije postigla uspjeh kakvim se može pohvaliti njezina starija sestra Michelle Pfeiffer. Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, Dedee je rado viđen gost na događanjima u Los Angelesu na kojima se pomaže, stoga ne čudi da je bila pozvana na gala večeru na kojoj se prikuplja onovac za oboljele od multiple skleroze.

Inače, Dedee Pfeiffer mnogi znaju iz filmova poput 'Vamp', 'The Allnighter' kao i 'The Horror Show', a glumila je i u CBS-ovom sitcomu 'Cybill', kao i u 'For Your Love'.

Zbog svoje transformacije, za ovu prigodu, gdje je podignula kosu i lice djelomično sakrila iza naočala za vid, neki su jedva prepoznali Dedee među ostalim slavnim uzvanicima.

  • +6
Dedee Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: David Baxter / Zuma Press / Profimedia

Zanimljivo je da Dedee Pfeiffer, za razliku od šest godina starije Michelle, nikada nije planirala postati glumica. Kako je svojedobno priznala, sve se odigralo slučajno.

'Reklo bi se da sam glumica postala zahvaljujući sistemu pokušaja i pogrešaka. Da skratim priču, do trenutka kada sam napunila 18 godina, odradila sam razne poslove, jer sam počela već sa 10. Moja sestra je snimala 'Lice s ožiljkom' i rekla sam joj da i ja želim probati, jer mi je sve ostalo dosadno', rekla je Dedee koja, iako je odigrala nekih 70 uloga tijekom karijere, nikada nije postigla uspjeh kao Michelle.