KREATOR 'MALIH LAŽI'

Michelle Pfeiffer otkrila zašto nikad nije surađivala sa suprugom Davidom E. Kelleyjem

02.02.2021 u 17:22

Bionic
Reading

U osvrtu na svoju karijeru, holivudska zvijezda Michelle Pfeiffer je otkrila zašto nikad nije surađivala sa suprugom Davidom E. Kelleyjem, TV producentom i scenaristom s kojim je u braku od 1993. godine

U intervjuu za The New Yorker, 62-godišnja glumica priznaje da njezin suprug, scenarist i izvršni producent serije 'Male laži', piše uloge za žene kao nitko drugi.

Unatoč suprugovom očitom talentu za stvaranje snažnih uloga i portretiranje žena, Pfeiffer priznaje da nikad nije tražila suradnju s njim.

  • +15
Michelle Pfeiffer i David E. Kelley Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

'Vidjela sam puno parova za koje se činilo da imaju zaista sjajan brak. Zatim rade zajedno i sljedeće godine podnose zahtjev za razvod', rekla je Pfeiffer.

Par se vjenčao 1993. godine, samo 10 mjeseci nakon spoja na slijepo. Imaju dvoje djece, 26-godišnjeg Johna i 28-godišnju Claudiju, za koju je Pfeiffer pokrenula postupak posvojenja prije nego je upoznala Kelleyja.

'Kad je stigla, on i ja smo bili zajedno otprilike tek dva mjeseca. Dakle, to je dijete odmah bilo s nama i zaista sam ga morala vidjeti u situaciji u kojoj razlikujemo muškaraca od dječaka. Očito je doista prigodan', rekla je Pfeiffer u intervjuu za časopis Good Housekeeping 2007. godine.

Pfeiffer je u tom intervjuu objasnila i kako je ta trenutna pretvorba para u obitelj pomogla učvršćivanju njihove veze.

'Oboje smo se morali pokazati kao roditelji prije nego što smo napredovali u našoj vezi, a na neki čudan način to nas je poštedjelo pritiska kao para. Morali smo se usredotočiti na nešto drugo. Bilo je nekako savršeno tempirano', rekla je Pfeiffer i zaključila kako je to bilo pravo dokazivanje takve vreste osobe kakav je Kelley, ali i dokaz da tradicionalan pristup ne mora uvijek biti najbolji.