NA PREDSTAVI

Rijetki trenuci samo za njih: Filip Juričić i Nika Dogan u večernjem izlasku

27.04.2023 u 08:45

Bionic
Reading

Kako bi pružio potporu svom kolegi Momčilu Otaševiću, s kojim glumi u seriji Nove TV 'Na granici', Filip Juričić sinoć je stigao u klub Peti kupe gdje je održana 50. izvedba predstave 'Tesla - prilagođavanje anđela', a društvo mu je, kao i obično, bila životna partnerica Nika Dogan

Iako ih na društvenim događanjima baš i ne viđamo često, glumca Filipa Juričića i njegovu životnu partnericu Niku Dogan zato ćemo susresti na kazališnim predstavama.

Bilo je tako i sinoć u klubu Peti kupe gdje je stigao kako bi pogledao 50. izvedbu predstave 'Tesla - prilagođavanje anđela', ali i pružio potporu svom kolegi Momčilu Otaševiću, koji glumi u ovom kazališnom komadu.

Filip i Nika bili su dobro raspoloženi i pozirali su fotografima, pokazujući ležernost i u odijevanju. Nika Dogan odabrala je dugu žutu haljinu na bretele ispod koje je imala bijelu majicu dugih rukava i vjerojatno tamne hlače, držeći u ruci poveću torbu boje konjaka.

  • +2
Filip Juričić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Glumac Filip Juričić odlučio se za tamnoplave hlače i plavkastu vestu ispod koje je provirivala crvena košulja.

Podsjetimo, medicinska sestra Nika Dogan očarala je Juričića još 2017. godine, a on je tada govorio kako je ona 'ušla u njegov život i promijenila ga iz temelja'. U kolovozu 2018. dobili su zajedničko dijete, sina Lava, dok Juričić iz bivše veze s Mateom Roščić ima sina Jana, a Nika kćer.