'ja je zovem žena'

Filip Juričić odgovorio na šuškanja o braku s lijepom Nikom

10.10.2018 u 14:30

Bionic
Reading

Domaći glumac koji je sredinom kolovoza s partnericom Nikom Dogan dočekao prinovu i po drugi puta u životu postao otac o svome privatnom životu rijetko govori u medijima, a nakon šuškanja da je uplovio u bračnu luku za tportal je ipak kazao pokoju sitnicu

Otkako je u njegov život ušetala lijepa Nika Dogan, glumac Filip Juričić ne skriva koliko je sretan i zadovoljan. Kao kruna ljubavi prije dva mjeseca, dočekali su i prinovu. To je njihovo prvo zajedničko dijete, a oboje već imaju jedno iz prijašnjih veza.

Određeni domaći mediji nagađali su da je zagrebački glumac uplovio u bračnu luku, a sve o tome Filip je sada progovorio za tportal.

  • +2
Filip Juričić sa zaručnicom Nikom Dogan Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Šuška se svašta, ali nemam komentara o tome. To je neka naša stvar, ali ja je zovem žena jer živimo skupa, imamo dijete zajedno i mislim da je to puno više od braka i od tih nekih papira koje ćemo sigurno isto potpisati', rekao je Juričić kada smo ga susreli na novom predstavljanju Melem linije za bebe.

Tada je rekao i zašto se veselio prinovi i koliko uživa u očinstvu.

  • +11
Poznati na Melemu Izvor: Promo fotografije / Autor: Ana Mihalic

'Zapravo ponovno očinstvo me nije ni malo promijenilo. Svima ponavljam da je drugi put sve nekako jednostavnije i spontanije. Više si opušten pa više uživaš u svemu tome. Svima nam je to neko veselje. Ni meni ni ženi to nije prvo dijete pa zaista uživamo. Cijeli dan sam na poslu, pa volim oko 6-7 predvečer doći doma, pa slijedi kupanje, uspavljivanje, to mi je ustvari jedan lijep dio dana kada se i ja smirim i opustim', zaključio je glumac, kojeg trenutno možemo pratiti u seriji 'Na granici' koja se prikazuje na Novoj TV.