izašli na premijeru

Ne skidaju osmijeh s lica: Filip Juričić uživa u ljubavi sa svojom Nikom

08.12.2021 u 11:52

Bionic
Reading

Još od serije 'Larinom izboru' gdje je igrao glavnog negativca, a koja ga je vinula među zvijezde, uspio je očuvati status jednog od najpoželjnijih hrvatskih glumaca. Laskavu titulu zadržao je i nakon što je, na razočaranje brojnih obožavateljica, njegovo srce osvojila medicinska sestra Nika Dogan s kojom se nakon dugo vremena pojavio na javno događaju

Veterana raznih serija, glumca Filipa Juričića pubika trenutno može pratiti u humorističnoj seriji Nove TV 'Bogu iza nogu' u ulozi seoskog frajera, trenera lokalne juniorske nogometne momčadi Đure Janjića, a njegov privatni život se, izjavio je nedavno, bazira na obitelji.

U utorak navečer moglo ga se vidjeti na premijeri predstave 'Žena popularnog pokojnika' autora i redatelja Filipa Šovagovića u društvu voljene Nike s kojom je u ljubavi od 2017. godine. 'Ušla je u moj život i promijenila ga iz temelja', govorio je glumac medijima. Danas uživaju u zajedničkom životu, a dobro raspoloženi par rado je pozirao fotografima u večernjem izlasku. Podsjetimo, zajedno imaju sina Lava, Juričić iz prošle veze s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić ima sina, srednjoškolca Jana, a Nika ima kćer.

'Jako mi je drago da još uvijek slovim za miljenika ženske publike, iako sam ja došao u neke malo ozbiljnije godine, ove godine sam navršio 40. Postao sam obiteljski čovjek, djeca žena i to, ali uvijek će mi biti drago i uvijek će mi laskati da me ženska publika voli', izjavio je za In Magazin. Želi i da ga muška publika voli pa se trudi biti što bolji u ulogama koje daje. 'Kada se karijera gradi na ljepoti, ona traje dosta kratko, a ja se koliko god mogu trudim svakom liku dat nešto novo i na neki zanimljiv način ga izbaciti van, pa se nadam da je to nešto što će mi pomoći u dugovječnosti moje karijere', dodao je.

  • +3
Premijera Šovagovićeve predstave Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list