glazbena poslastica

Riječki kantautor predstavlja novi singl i spot

22.06.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Nekadašnji pjevač, tekstopisac i suosnivač poznate riječke grupe Quasarr, osebujan pjevač, autor i tekstopisac Boris Štok objavio je svoj novi singl i videospot 'Ispod kože'. Posebnost je što u video spotu gostuju profesionalni plesači baleta

Singl 'Ispod kože' je snimio poznati riječki producent Matej Zec, a pjesma je nastala u suradnji Darka Terlevića iz grupe Morso i Borisa Štoka, koji su zajedno napisali glazbu, dok je tekst djelo Borisa Štoka. Scenarij i režiju spota potpisuje Vanja Tataj, a snimatelj je Sanjin Stanić, stoji u priopćenju.

'Pjesma je puna energije i ritma. Aranžmanom i produkcijom htio sam da malo koketira sa  zvukom 80-ih , da bude na tragu  bendovima Moloko, Chromeo i slično. Melodija i tekst se lijepo nadopunjavaju  s ekspresijom vokala', kaže Boris.

Iako je mlad, Boris Štok iza sebe ima iznimne uspjehe - objavio je pet studijskih album, tri s grupom Quasarr, dva s projektom Manofon, nastupio je na svim vodećim festivalima i klubovima u regiji, u duetu 'Ljubav' s Josipom Lisac osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin, a kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe je surađivao s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima - Mrle & Ivanka, Henry Radanović, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola te brojni drugi. Singlom i videospotom 'Ispod kože' najavljuje novi EP, koji će biti objavljen u rujnu.