16. studenog

Riječki Jonathan uskoro u Vintage Industrial Baru

08.11.2023 u 14:12

Bionic
Reading

Vintage Industrial Bar, Zagreb // četvrtak, 16. studenog 2023.

Riječki bend Jonathan stiže u zagrebački Vintage Industrial Bar u četvrtak, 16. studenog, a bit će to prilika čuti ovu sjajnu live rock mašinu na klupskoj svirci.

Jedan od najznačajnijih bendova nove generacije, Jonathan su se probili među najcjenjenije i koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i festivala, svirkama uz divove kao što su Editors i Killers, ali i dugačkom američkom klupskom turnejom započetom na SXSW-u. Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su i ‘Rock&Off' nagradom za najboljeg koncertnog izvođača.

DiskontTV - Jonathan Izvor: Društvene mreže

Upravo je Jonathan otvorio novi glazbeni projekt Rock&Off i Iskona, a serija sessiona pod nazivom Diskont bio je sjajan podsjetnik na to zašto dominiraju regionalnom scenom.

Jonathan su ujedno na sessionu live predstavili i novi singl ‘One Minute' koji će se naći na njihovom nadolazećem studijskom albumu. Treći singl koji najavljuje novi materijal nastavlja se na prethodne ‘Falling” i ‘Have It All', a  novi album kojeg upravo završavaju uskoro će biti dostupan.

Autor: Jonathan Band

Jonathan još jednom dolazi pred zagrebačku publiku, ovoga puta u klub u Savskoj, pokazati zašto je nezaboravna live rock mašina. Uz iščekivanje novog albuma, bit će ovo sjajna prilika čuti i pjesme poput ‘Maggie', ‘I Never Meant To Be There', ‘Mama I’m Ready', ‘Seasons', ‘Try To Get Even' i presjek karijere benda koji svakim novim nastupom opravdava titulu jednog od najboljih live bendova regije.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne po 12 eura, dok će na dan koncerta cijena iznositi 16 eura. Dostupne su u Dirty Old Shopu, kao i na njihovoj web stranici, te u Vintage Industrial baru i Grifu.