KOMIČAR BRITKOG JEZIKA

Ricky Gervais ponovno opleo po slavnim osobama, a evo i zašto

14.04.2020 u 22:25

Bionic
Reading

Britanski komičar britkog jezika, Ricky Gervais, u novom intervjuu odlučio se tradicionalno javno obračunati s mega bogatim slavnim ličnostima - ovaj put na račun njihova cviljenja o izoliranosti u svojim višemilijunskim dvorcima, dok bolnički radnici i drugi riskiraju živote tijekom krize uzrokovane koronavirusom

Nakon što je svjedočio nizu javnih slomova slavnih poput onog američke voditeljice Ellen DeGeneres koja je svoju raskošnu vilu usporedila sa zatvorom ili pjevača Sama Smitha koji se nije libio zaplakati zbog novonastale situacije, Ricky Gervais o svemu je odlučio javno progovoriti.

'Nakon što sve ovo završi, više nikada ne želim čuti ljude kako jaukaju o socijalnoj državi. Više nikad ne želim čuti da netko kritizira medicinsko osoblje. Ti ljudi rade 14-satne smjene i ne žale se. Svo to vrijeme nose maske koje im na licu ostavljaju ožiljke, pritom riskirajući vlastito zdravlje i zdravlje svojih obitelji. I onda se slavne osobe žale na vrijeme provedeno u svojoj vili s bazenom. Iskreno, to više ne želim čuti', izjavio je poznati komičar u razgovoru za britanski tabloid The Sun.

Gervais, koji je tijekom godina u ulozi voditelja nagrada Zlatni globus malo koju holivudsku zvijezdu poštedio svoje otrovne strelice, ubrzo se osvrnuo na vlastito stanje tijekom pandemije rekavši kako i prije nje nije puno izlazio iz kuće jer se u njoj uvijek nalazi 'puno alkohola'.

Bogatstvo poznatog britanskog komičara procjenjuje se na 125 milijuna dolara no, kako sam kaže, nikada neće zaboraviti lekcije koje je naučio odrastajući u radničkoj obitelj gdje je život 'bio borba' i zbog kojih se trudi biti ponizan.