'opaki' izgled

Rene Bitorajac nasmijao fanove u izdanju kakvom ulazi u banku: 'Prije godinu dana aktivirali bi se svi alarmi'

27.10.2020 u 16:00

Bionic
Reading

Glumac i voditelj te suvlasnik 'Lude kuće' opet je nasmijao svoje brojne sljedbenike na Instagramu sa selfiejem snimljenim u dizalu. Na najnovijoj objavljenoj fotografiji pozira u crnoj kožnoj jakni i s crnom maskom na licu

'Najnormalnije ovakav ulazim u banku. Prije godinu dana aktivirali bi se svi alarmi', napisao je Rene Bitorajac uz fotografiju. Uz objavu je nanizao više hashtagova s porukama: #ludavremena #kojetulud #normalno #dobardandobardan #pareiliživot #uplataisplata #lift #banka #pakajsitilud. Fanovi su mu među ostalim poručili da, ako poželi čuti zvuk alarma, pokuša sada u banku kročiti bez maske na licu.

Rene je prije nekoliko dana pokazao još jednu staru fotografiju iz osnovne škole na kojoj pozira s kolegama iz razreda. Opisao ju je riječima: Uz fotografiju je napisao: 'O.Š. Ivan Gundulić, tamo negdje početkom 80-ih. Nemamo mobitele, nemamo kompjutore, nemamo iPade, nemamo SPSove, MP3, romobile na struju, dronove, nemamo Colu u limenci, nemamo tenisice koje svjetle, nemamo crtiće od 0-24, nemamo društvene mreže, nemamo Internet, nemamo puno toga, ali zato svi imamo osmijeh na licu i imamo jedni druge. Kome je bolje?!. U komentarima su se mnogi složili s Reneom.

Nagrađivani glumac jedan je od glavnih likova šesterodijelne dramske serije 'Područje bez signala' koju režira Dalibor Matanić, čije je snimanje počelo početkom listopada na lokacijama u Dugoj Resi. 'Dugo nisam radio na setu. A sada me, nakon snimanja serije, očekuje i film u prosincu. Ali, tako to bude, uvijek to dođe nekako na hrpi. U svakom slučaju, poželio sam se, fora mi je, a s druge strane, neće biti ni predugo ni prekratko', izjavio je nedavno za Jutarnji list.