NA SVJETSKI DAN ZDRAVLJA

Renata Sopek na susretu s predsjednicom: 'Kod nje smo zaigrali i košarku'

07.04.2018 u 13:44

Bionic
Reading

U Uredu hrvatske predsjednice održan je 'Dan otvorenih vrata' povodom Svjetskog dana zdravlja, a među uzvanicima je bila i popularna voditeljica i instruktorica fitnesa. Renata Sopek ispričala je za tportal kako je prošlo njezino druženje s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović i o čemu su pričale

'Imali smo ugodno prijepodne i lijepo mi je bilo kod predsjednice iako mi to nije bio prvi susret s njom. Bila sam s ekipom iz projekta 'Aktivna Hrvatska' jer je predsjednica njegova pokroviteljica. Ugodno smo se podružili i ispričali, a pao je i neizbježni selfi', ispričala je Renata Sopek. Lijepa stručnjakinja odnosa s javnošću, voditeljica i vlasnica portala Ultrafit portal by Renata Sopek za predsjednicu ima samo lijepe riječi.

'Jako je ugodna, pristupačna i draga osoba. Predsjednica potiče tjelesnu aktivnost pa smo kod nje zaigrali i košarku', kaže.

  • +20
U Uredu predsjednice Grabar-Kitarović održan Dan otvorenih vrata "Zdravlje za sve" Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Kad je riječ o njezinim fakultetskim obavezama, ostalo joj je, rekla je, dva ispita do kraja. 'Uz to počela sam raditi na novom projektu Alpe Adria Motorcycle Championship koji starta u svibnju u Slovačkoj gdje ću biti voditeljica. Emisije za to se snimaju po cijeloj Europi, a sve će biti na engleskom jeziku', otkrila nam je Renata.

Na pitanje je li već probala voziti motor smijući se govori: 'Jesam, ali moram se potruditi da bi moja vožnja na motoru izgledala ozbiljna'.

  • +10
Renata Sopek Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo