dugo je nismo vidjeli

Renata Sopek otkrila ljubi li i dalje markantnog Splićanina Sergeja Bijelića

11.04.2023 u 09:37

Bionic
Reading

Dugo je bila na malim ekranima, naslovnicama časopisa, a u posljednje vrijeme kao da se povukla iz javnosti. Trenutno radi na projektu 'Aktivna Hrvatska' i surađuje s tvrtkama tako da im osmišljava programe vježbanja i sportske aktivnosti

Renata Sopek kaže da ima učestale voditeljske gaže, ali trenutno ništa nije vezano uz televiziju jer je 'tijekom godina došlo do malog zasićenja'. Rekla je da joj nije 'bilo potrebno prihvatiti nešto što ne smatra dovoljno kvalitetnim'.

Također je odlučila napraviti i zaokret u karijeri te je prije par godina, nakon stečene titule stručne specijalistice u odnosima s javnošću, počela raditi u struci, a radi i na sportsko-edukativnom projektu 'Aktivna Hrvatska'. Putuje po gradovima diljem zemlje i organiziraju grupne treninge za sve generacije.

Na društvenim mrežama rado dijeli isječke iz svog života. Ističe da jako dozira objave kad je privatni život u pitanju, a ne sjeća se da je dobila negativne komentare. Progovorila je i o ljubavi, nagađanjima o prekidu s dečkom Sergejem Bijelićem, ali i o budućim ljubavnim planovima.

  • +4
Renata Sopek Izvor: Pixsell / Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL

'Obično u nedostatku informacija krenu izmišljanja. Imate pravo, u stabilnoj sam vezi i naravno da su u planu novi koraci, ali neću iznositi detalje jer to nikad ne radim. Mislim da nema potrebe zasipati ljude detaljima iz privatnog života. Sve treba raditi s mjerom, a neke stvari u potpunosti zadržati za sebe', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.