seksi haloween

Renata Sopek spremna je za Noć vještica: Pogledajte u što se maskirala

30.10.2017 u 10:02

Bionic
Reading

Mnoge zvijezde obožavaju Noć vještica kako bi postale neprepoznatljive. Tako ni ovogodišnja Noć vještica neće proći bez brojnih poznatih osoba koje će manje ili više dosjetljivim kreacijama pokušati zabaviti sebe i druge. Prva od njih koja je pokazala svoj kostim je voditeljica i instruktorica fitnesa Renata Sopek

Budući da je Noć vještica već odavno poznata kao jedan od najzabavnijih provoda u godini, slavni se znaju danima spremati za taj događaj. Tako se Renata Sopek pripremila proteklog vikenda. Nedjelju je iskoristila za odlazak u šoping s prijateljicama. 

'Frendica Helena, koja je odjenula kostim dvorske lude na fotografiji, planira organizirati Halloween party kod kuće, tako da smo išle pronaći kostime', rekla je za tportal stručnjakinja odnosa s javnošću, voditeljica i vlasnica portala Ultrafit portal by Renata Sopek.

Ovo će joj biti drugo maskiranje u životu.

'Prije tri godine u Samoboru bila sam prvi put u jednom klubu. Tada sam bila vještica. Svake godine to planiram, ali nikako da realiziram', kaže kroz smijeh Renata, a ove godine na Halloween partyju zablistat će u kostimu s uzorkom geparda. Moramo priznati, mačkasti izgled dobro joj stoji.

#sundayfun #halloweenmood👹👻👑🎃 #weareready #beatthis #partytime @hm

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

  • +21
Sva lica Renate Sopek Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL