opet solira

Evo što je radio Jakov Kitarović dok je Kolinda u dresu vatreno navijala na stadionu u Dohi

01.12.2022 u 19:35

Bionic
Reading

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović trenutno boravi u Katru i ondje vatreno navija za našu reprezentaciju. Premda Kolinda slovi za jednu od najvatrenijih navijačica, čini se da njezin suprug Jakov ne dijeli njezin sportski entuzijazam

Kolinda Grabar Kitarović nerado propušta utakmice hrvatske reprezentacije, a ako nije u mogućnosti doći na stadion, utakmicu prati preko malog ekrana. Na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu Kolinda bodri reprezentaciju sa tribina u Dohi, a svoj odlazak u Katar pomno je planirala.

Kao što je poznato, prije samo odlaska unajmila je narodnu nošnju i u njoj odgledala prvu utkamicu reprezentacije. Na drugoj je pažnju privukla u košulji kojom je odala počast preminulom dizajneru, a pred treću je pokazala svoj pun navijački zanose – predvodila je navijački korteo, a na tribinu stadiona u Dohi stigla u dresu.

  • +18
Game Changer konferencija Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic

Za to vrijeme, njezin suprug Jakov Kitarović bavio se posve drugim aktivnostima. Na dan kad je Hrvatska s Belgijom odmjerila snage na nogometnog terenu, Jakov je viđen u Zagrebu na Game Changer konferenciji. Riječ je o prvoj gaming i metaverse poslovnoj konferenciji.

pazi na svaki detalj

Kolinda je najvatrenija navijačica: U dresu bodri Vatrene, a pri tome ne zaboravlja ni na modne trendove

Pogledaj galeriju

I dok je njegova supruga vatreno navijala u Katru, Jakov je razmišljao o nekim posve drugim temama. No, to nije prvi put da je nekadašnji ‘prvi gospodin’ solo u izlasku dok bivša predsjednica navija. Tako je u ožujku ove godine viđen na premijeri predstave 'Zagrepčanka' u Lisinskom dok je Kolinda navijala je za Vatrene na prijateljskoj utakmici hrvatske reprezentacije protiv Bugarske u Dohi. Inače se Kolinda i Jakov rijetko mogu vidjeti zajedno u izlasku, a on je tako nedavno viđen i na modnoj reviji njezinog omiljenog brenda, ponovno bez Kolinde u pratnji.

  • +2
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: EPA / Autor: NOUSHAD THEKKAYIL