SIMON BAKER I REBECCA RIGG

Razvod koji je šokirao Hollywood: Zvijezda 'Mentalista' rastaje se nakon 29 godina braka

30.01.2021 u 20:08

Bionic
Reading

U zajedničkoj izjavi za medije, Simon Baker i Rebecca Rigg objavili su kako su nakon 29 godina braka odlučili krenuti svatko svojim putem, no nisu propustili naglasiti kako unatoč svemu ostaju bliski prijatelji kao i da im je u svemu najvažnije njihovo troje djece

'Ostajemo bliski prijatelji, a naše troje djece uvijek će biti najvažniji u našim životima', stoji u zajedničkoj objavi za medije koju su znakovito, nakon 29 godina braka, s medijima i javnosti podijelili 29. siječnja.

Zvijezda serije 'Mentalist', 51-godišnji Simon Baker i njegova dvije godine starija supruga Rebecca Rigg u najvećoj su tajnosti još u travnju prošle godine prestali živjeti zajedno, no tek su sada finalizirali razvod i detalje podijelili s javnosti.

Australski glumac, najpoznatiji po ulozi Patricka Janea u 'Mentalistu', vjenčao se s Rebeccom u listopadu 1988. godine, a tijekom braka dobili su troje djece - kći Stellu (27) te sinove Claudea (22) i Harryja (19).

  • +3
Simon Baker, Rebecca Rigg Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon što je 2015., nakon sedam sezona, završeno snimanje 'Mentalista', Baker nije krio sreću što će imati više vremena provesti sa svojom obitelji. Tijekom intervjua kojeg je dao tada australskom portalu Body + Soul, svoju je suprugu nazvao 'najboljom ženom koju bi svaki muškarac poželio imati u životu', kao i da je odluka da se vjenčaju 'najbolja odluka koju je donio u životu'.