CHRISTINA RICCI

Zvijezda 'Obitelji Adams' od suda zatražila zabranu pristupa: Optužila supruga da ju je zlostavljao i pred sinom, a u strahu za život iz kuće je maknula sve oštre predmete

21.01.2021 u 18:15

Bionic
Reading

Među sudskim spisima koje je holivudska glumica Christina Ricci predala u brakorazvodnoj parnici, nalaze se i fotografije na kojima su vidljive masnice i ozljede na njezinim zglobovima i rukama, a koje joj je nanio James Heerdegen. S njim je holivudska glumica bila u braku od 2013. godine, prošlog je ljeta podnijela papire za razvod, a sada je otišla i korak dalje u strahu za vlastiti život, ali i onaj njihovog sina

40-godišnja glumica predočila je sudu dokaze ozljeda koje su rezultat mnogobrojnih napada njezina supruga Jamesa Heerdegena na nju i to u periodu kada je zbog pandemije koronavirusa, završila sa zlostavljačem zatvorena u kući. Preko svoje odvjetnice Samanthe Spector, Christina Ricci je otkrila kako ju je suprug zlostavljao više od nekoliko puta, a sve to rezultiralo je time da strahuje za sigurnost i svoj život, ali i onaj njihovog sina, šestogodišnjeg Freddieja.

Tijekom saslušanja u Los Angelesu, Heerdegenu je donesena zabrana suda da se ne približava Christini Ricci i njihovom sinu na manje od 90 metara i ne smije s njima imati nikakav kontakt.

Kako je otkrila glumica, Heerdegen, za kojeg se udala 2013. godine, je sa zlostavljanjima počeo u prosincu 2019. kada ju je pretukao, pljunuo na nju i potom joj se rugao glasajući se kao svinja. Tada je shvatila kako se od tog čovjeka mora razvesti, no pandemija koronavirusa, koja je zadesila svijet, usporila je proces razvoda, a njezin ju je suprug još dva puta napao u lipnju 2020. godine i to u dva različita incidenta.

Tada joj je na tijelu ostavio rezove i masnice, a koje je zadobila nakon što ju je bacio u kamin i potom je fizički vukao van za zglobove. U drugom napadu svjedok je bio i njihov sin, i tada je Heerdegen pljunuo na nju i potom bacio stolac i kavu u njezinu smjeru.

  • +6
Christina Ricci, James Heerdegen Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

U sudskim spisima Ricci priznaje kako se strah u njoj dodatno pojačao nakon što je krajem 2019. njezin suprug izrekao joj nešto zbog čega je postala svjesna da bi ju on mogao i ubiti. Točnije, rekao joj je kako bi je žalio jedino ukoliko bi je raskomadao na komadiće, zbog čega je ona sakrila sve noževe i oštre predmete u kući.

James Heerdegen preko svog odvjetnika Larryja Bakmana sve te navode odbacuje. Dapače, namjerava podići zabranu prilaska Christini Ricci, tvrdeći kako je ona ta koja je nasilna, osobito kada konzumira alkohol i razne opijate. Upravo zbog toga holivudska je glumica tražila od suda da zabrani njezinom suprugu da je osramoti i pusti audio i video snimke nastale tijekom njihovog braka.