TIM ROBBINS I GRATIELA BRANCUSI

Svoj brak krili su od javnosti, a sada mu je došao kraj: Holivudska zvijezda rastaje se od rumunjske ljepotice

28.01.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Oskarom nagrađeni američki glumac Tim Robbins ovih je dana podnio zahtjev za razvod u Los Angelesu od supruge i poslovne suradnice Gratiele Brancusi

Kako se vjeruje, 62- godišnji glumac Tim Robbins stariji je 33 godine od svoje, uskoro bivše, supruge Gratiele Brancusi koja je 2012. godine diplomirala na Sveučilištu u Bukureštu.

Svoju ljubavnu vezu sa rumunjskom ljepoticom, zvijezda filma 'Iskupljenje u Shawshanku', započela je 2016. godine nakon što su poslovno surađivali u radu njegove neprofitne kazališne kompanije The Actor's Gang.

Gratiela je obnašala dužnost koordinatorice marketinga, dok je u vlastitoj kompaniji Robbins obnašao dužnost njezinog umjetničkog direktora.

  • +2
Tim Robbins i Gratiela Brancusi Izvor: Profimedia / Autor: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Prije veze s Brancusi, Robbins je bio u vezi dugoj 23 godine s glumačkom kolegicom Susan Sarandon, a s kojom ima dvojicu sinova, 31- godišnjeg Jacka Henryja i 28- godišnjeg Milesa Guthrieja.

Prema napisima američkog TMZ-a, nepoznat je podatak kada je glumac s Gratielom Brancusi uplovio u bračnu luku, kao i što je dovelo do njihovog ljubavnog prekida.

Godine 2010. Robbinsonova bivša partnerica Susan Sarandon progovorila je o njihovom prekidu dugogodišnje veze kojim su brojne fanove rastužili.

'Ljudi su mi se znali obraćati na cesti i govoriti koliko su plakali nakon što su čuli vijest da prekidamo. Ja sam bila tužnija od njih. Nikada nisam pomišljala da bi se takvo što jednoga dana moglo dogoditi. U svoj život primiš ljude s kojima ćeš možda imati vezu i djecu, a zatim shvatiš da je od tog trenutka tvoj život ispunjen', izjavila je u razgovoru za britanski Telegraph.