Charlotte Casiraghi

Rastaje se unuka Grace Kelly nakon samo četiri godine braka

02.02.2024 u 10:49

Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam

Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa unuka Grace Kelly našla se u ljubavnim problemima jer se, kako pišu strani mediji, sa suprugom nikako ne može dogovoriti gdje će živjeti - u Monaku kojeg Charlotte tako voli ili u Los Angelesu gdje Dimitri radi u filmskoj industriji

Koliko je teško biti u braku na daljinu znaju Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam koje je udaljenost navodno koštala braka! Kako prenosi People, unuka Grace Kelly navodno je podnijela papire za rastavu nakon samo četiri godine braka.

37-godišnja Charlotte ambasadorica je luksuznog francuskog brenda Chanel te voli život u Monaku, dok njezin suprug Dimitri Rassam kao filmski producent radi u Los Angelesu. Upravo je život na dvije lokacije navodno presudio njihovom braku u kojem nijedna strana ne želi odustati od svoje ideje.

Prema pisanju medija, Charlotte je zatražila rastavu braka u prosincu, no par se još nije oglasio o ovom pitanju.

CHANELOVA AMBASADORICA

U nju se gledalo na dodjeli nagrada: Lijepa unuka Grace Kelly blistala u chic izdanju

Pogledaj galeriju

Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam upoznali su se u prosincu 2016. godine, a zaručili 2018. godine tijekom skijanja. Ubrzo nakon stigao je njihov sada 5-godišnji sin Balthazar, a nakon njegovog rođenja par se vjenčao na dvije ceremonije vjenčanja u lipnju 2019. godine. Unuka filmske dive Grace Kelly iz prethodne veze sa slavnim franskim glumcem i komičarom Gadom Elmalehom ima sina Raphaela (10).

Iako su viđani zajedno tijekom jeseni, nagađanja o razvodu vrhunac su dobila u studenom kada je Dimitri izostao s Nacionalnog dana Monaka kojem je Charlotte prisustvovala s djecom, ali i ostatkom monegaške kraljevske obitelji.