VELIKI OBRAT

Ovu vijest o princu Harryju i Meghan Markle nitko nije očekivao

01.02.2024 u 22:09

Bionic
Reading

Unatoč brojnim nagađanjima o raskidu ugovora vojvode i vojvotkinje od Sussexa s Netflixom, glavna direktorica za sadržaj tvrtke kaže da dvojac radi na 'hrpi' projekata

Princ Harry i Meghan Markle, 'odbjegli' članovi engleske kraljevske obitelji, nisu prekinuli sve svoje veze s Netflixom kako se neko vrijeme šuškalo.

Prema najavama, njihih dvoje rade na filmu, TV serijama i drugim emisijama na ovom streaming servisu.

Iako se neko vrijeme pisalo kako je njihov dogovor upitan, čini se da to nije baš tako.

Tijekom pregleda Netflixovog sadržaja za 2024., otkriveno je da vojvoda i vojvotkinja planiraju rad na filmu, seriji i još nekim projektima.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bela Bajaria, Netflixov glavna direktorica za sadržaj je rekla: 'Imaju nekoliko stvari na kojima rade s Brandonom Rieggom. I zapravo imaju hrpu projekata: film i seriju. Dakle, sve je to u vrlo ranom razvoju, film, TV emisija i nekoliko serija bez scenarija. Ali da, film je sjajan'.

Pojedinosti o projektima nisu poznate, no prošle godine par je kupio prava na bestseler ljubavnog romana Carley Fortune 'Upoznaj me na jezeru' o paru koji pronalazi ljubav u svojim 30-ima.

Ugovor s Netflixom sklopljen je 2020., a navodno je vrijedan oko 100 milijuna dolara.

Od tada su se pojavljivali u dokumentarnoj seriji pod nazivom Harry & Meghan, koja je postala veliku hit, kao i u Heart of Invictus, o globalnom sportskom događaju koji je pokrenuo Harry, te u seriji intervjua pod nazivom Live To Lead.

Godine 2022. animirana serija pod nazivom Pearl, koju je kreirala Meghan, a izvršni producent David Furnish, iznenada je otkazana.

Prošle je godine pak objavljeno da se višemilijunski ugovor ovog para sa Spotifyjem završava nakon što je realizirana samo jedna serija.

Inače, ranije ovog tjedna objavljeno je da je ključni izvršni direktor u produkcijskoj tvrtki Archewell podnio ostavku nakon odlaska drugih visokorangiranih djelatnika tijekom prošle godine.

Od 2018. godine i njihovog kraljevskog vjenčanja, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa do sada su, prema izračunu britanskog Daily Maila, izgubili 17 članova svog osoblja, a organizaciju Archewell službeno su pokrenuli krajem 2020. godine. ​