predbračni ugovor

Rastaje se Britney Spears, a suprug Sam Asghari ju tako lako drži u šaci

17.08.2023 u 10:04

  • +12

Britney Spears i Sam Asghari

Izvor: Profimedia / Autor: Jerry Perez PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Bionic
Reading

Kako doznaju strani mediji, Sam Asghari predao je papire za rastavu od pop princeze. Iako su obožavatelji upozoravali Britney da Asghari nema čiste namjere, sada će svi tek vidjeti na što je sve Asghari spreman kako bi ostvario svoje ciljeve

Sam Asghari i Britney Spears službeno odustaju od svoje bračne idile koju su pokušali iscenirati na društvenim mrežama. Asghari je podnio zahtjev za razvod braka ove srijede, a obožavatelji pjevačice sada su svjesni što je oduvijek smjerao.

Naime, trener fitnessa traži i da mu Britney Spears isplati veliku svotu novca, točnije da plati uzdržavanje supružnika i odvjetničke naknade.

Prije negoli se par vjenčao, sklopili su predbračni ugovor koji je Asghariju posve nevažan jer sada traži veću količinu novca od one dogovorene svote, a kako bi ostvario svoj cilj spreman je i na ucjenu pop princeze.

Sam Asghari navodno želi da mu Spears plati više od onoga što im predviđa njihov predbračni ugovor, a sve kako bi čuvao njezine tajne nakon njihovog razlaza, doznaje Page Six. Ukoliko pjevačica odbije njegov zahtjev, on prijeti da će u javnost pustiti izuzetno neugodne informacije o Britney.

Iako je njezin ugled maksimalno narušen, pjevačica svoju intimu želi zaštititi pa je tako djelovao i njezin odvjetnički tim koji brani njezine interese.

'To je ucjena i nikada se neće dogoditi', rekao je izvor za PageSix.

Uz to, društvene mreže i obožavatelji pop pjevačice još odavno nemaju lijepih riječi o Asghariju. Optužuju ga da je upravljao pjevačicom i njezinom imovinom, a time i iskoristio situaciju u svoju korist dok ona nije bila najboljeg psihičkog zdravlja.

Na vjenčanju u lipnju 2022. nije bilo mnogo ljudi, tek neke poznate prijateljice pjevačice poput Madonne i Selene Gomez.

MALA CRNA HALJINA

Adut iz ormara: Jednostavno izdanje Selene Gomez s wow efektom

Pogledaj galeriju