TAMO JE SVE LAKŠE

Nakon što je javno priznala da se razvodi Ella Dvornik spakirala kofere i otputovala

09.08.2023 u 17:56

Bionic
Reading

Jučerašnja objava kako je braku Elle Dvornik i Charlesa Pearcea ipak došao kraj iznenadila je mnoge, a dok javnost sada raspravlja o tome što se dogodilo i tko je kriv, poznata blogerica i influencerica s kćerima je otputovala kod mame na otok Brač

Višemjesečna šuškanja o problemima u braku Elle Dvornik i Charlesa Pearcea potvrđena su u najnovijem broju magazina Story, za koji je poznata blogerica i influencerica dala ekskluzivni intervju i priznala da se razvode.

'Da, istina je, u procesu smo razvoda', rekla je Ella Dvornik i izazvala pravu buru reakcija. No, ona se ne zamara time o čemu se priča niti tko priča, jer je fokusirana na njihove dvije djevojčice - Balie Dee i Lumi Wren - koji su nakon kratkog boravka s ocem u Londonu stigle ponovno u njezin zagrljaj.

A dok javnost priča o razlozima njihovog razvoda, Ella je spakirala kofere i otišla na mjesto gdje su joj uvijek širom otvorena vrata.

  • +4
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Naravno, riječ je o domu njezine majke Danijele Dvornik, na otoku Braču, gdje je Ella stigla s kćerkama. A dok Balie i Lumi spavaju nakon ručka, majka i kći odlučile su isprobati svoje kulinarske vještine pa su zajedničkim snagama umijesile focacciu.

U videu u kojem prikazuju nastajanje iste vidi se da se dobro zabavljaju, ne zamarajući se tračevima i naklapanjima.