11 godina braka

Nije mu mogla oprostiti: Natalie Portman ostavila supruga Benjamina Millepieda

07.08.2023 u 23:53

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Izvor: Profimedia / Autor: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Natalie Portman prije nekoliko je dana uhvaćena kako plače u klupici, a sada se zna i zašto! Naime, u javnost je procurila vijest da je lijepu glumicu suprug prevario, a njihov 11-godišnji brak ovu situaciju nije uspio izdržati

Hvaljena i nagrađivana glumica Natalie Portman prolazi kroz vrlo težak životni period nakon što su u javnost procurile glasine da je njezin suprug Benjamin Millepied imao aferu. Par koji se nije volio javno eksponirati i pred kamerama otkrivati svoju intimu sada je itekako privukao pozornost, a snimke uplakane Portman pokazale su da je glumica vrlo uzrujana.

Izvor je za UsWeeky izjavio da je njihov 11-godišnji brak gotov, a pokušaji da spase brak završili su neuspješno.

'Nakon što su vijesti o njegovoj aferi izašle u javnost, pokušavali su poraditi na svom braku, ali su trenutno u raspadu', tvrdi izvor.

Natalie Portman i Benjamin Millepied Izvor: Profimedia / Autor: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Vijest o narušenom odnosu potvrđuje i činjenica da je Portman prošlog tjedna viđena u Sydneyu bez Millepieda, unatoč tome što im je bila godišnjica braka. Uz to, primijećeno je i da više ne nosi zaručnički prsten. Ipak, plesač moli glumicu za oprost te čini sve što može da spasi njihov odnos.

Nagađa se da je treća osoba koja je presudila jedna aktivistica za klimatske promjene Camille Etienne s kojom je Millepied viđen, no ništa još nije potvrđeno.

  • +5
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia