NIKAD LJEPŠA

Raquel Mauri uskočila u chic kupaći kostim i otvorila ljetnu sezonu

07.06.2023 u 20:17

Bionic
Reading

Raquel Mauri, supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje ima više od 660 tisuća pratitelja s kojima rado dijeli svoju svakodnevicu

Zanosna Andalužanka pohvalila se zavidnom figurom u jednodijelnom kupaćem kostimu kakvi su unazad nekoliko sezona veliki hit.

  • +6
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: EPA / Autor: Raul Caro

Raquel koja s Rakitićem ima dvije kćeri, Adaru i Altheu, spremno je pozirala u izdanju za plažu na jahti, a njezin ljetni look nije mogao proći bez komplimenata.

Jednodijelni kupaći kostim s efektnim ukrasnim remenom sa zlatnim detaljima, stajao joj je kao saliven, a stajling je zaokružila sunčanim naočalama.

Fotografiju je označila hashtagom 'vacaciones' (odmor) kako bi označila da je već uronila u ljetno raspoloženje i razdoblje godišnjih odmora kojem se svi vesele.

'Sjajno', 'Prelijepa', 'Spektakularna', samo su je častili u komentarima vjerni fanovi.

Inače, poznati par je u braku od 2013. godine, a najveće Ivanove navijačice su supruga i dvije kćeri koje mu često daju podršku i s tribina.

Raquel, Adara i Althea nisu propustile ni finale ovogodišnje Europske lige između Seville i Rome u Budimpešti gdje Raquel uživala s kćerima uoči početka utakmice. Nakon obilaska turističkih atrakcija, uslijedio je posjet Puškaš Areni u kojoj je Raquel s djevojčicama svjedočila još jednom suprugovom velikom uspjehu u karijeri te ga je zajedno s njime proslavila na terenu.