IZAZOVNA KAO I UVIJEK

Raquel Mauri još je jednom istaknula svoje adute i zapalila društvene mreže, a Rakitić nije štedio na komplimentu

25.05.2021 u 16:56

Bionic
Reading

Nakon što je prije dva dana objavila fotografiju na kojoj sjedi u kratkim trapericama i crnom jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom na plaži, supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri, sada je objavila i cijelu figuru u istoj odjevnoj kombinaciji i ostavila sve bez riječi

Vruće traper hlačice, koje su u struku stegnute crnim remenom s Guccijevim logom, i crni jednodijelni kupaći kostim s volanima i dubokim dekolteom, nikoga nisu ostavili ravnodušnim, posebice jer ta kombinacija pristaje kao salivena atraktivnoj Andalužanki Raquel Mauri, koju hrvatska javnost najbolje poznaje kao suprugu našeg nogometaša Ivana Rakitića.

U dobitnoj kombinaciji Raquel se i ovoga puta fotografirala na pješčanoj plaži, a sudeći po valovima, dan je bio poprilično vjetrovit, zbog kojeg je kosu pospremila u maramu, a oči zaklonila trendi sunčanim naočalama u bijeloj boji i mačkastog okvira.

Vruće hlačice istaknule su njezine duge i dobro oblikovane noge, a na izgled nije ostao ravnodušan ni njezin suprug, nogometaš Ivan Rakitić koji joj je poručio: 'Ljepotice!'

Na njegov komentar nije ostala ni sama ravnodušna, pa mu je ostavila emotikon vatre, ali i srca.

  • +4
Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia

Rakitić nikada nije krio kako je njegova ljubavna priča nalik onima iz bajke, kada se zaljubio u konobaricu u kafiću u njezinoj rodnoj Sevilli. Iako je on odmah pao na njezine čari, a nije znao ni jezik, Raquel je trebalo sedam mjeseci da pristane na njegov poziv za prvi spoj, a ostalo je povijest. Danas su u sretnom braku i imaju dvije djevojčice, a dokaze svoje ljubavi svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama.