NE ODUSTAJU

Rakitići ponovno modno usklađeni, naš glumac im poručio: 'Fale vam konji za polo'

18.10.2022 u 20:01

Bionic
Reading

Raquel Mauri uistinu uživa u životu kojeg živi, a to voli i podijeliti sa vjernim obožavateljima na društvenim mrežama

Supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri, na Instagramu ima pravu vojsku najvjernijih obožavatelja. Zahvaljujući brojci od 676 tisuća followera, odavno je proglašena influencericom, stoga ne čudi da je posao objavljivanja po društvenim mrežama shvatila itekako ozbiljno.

Na prvom mjestu tu su objave nje same, u raznim odjevnim kombinacijama, potom one na kojima su njihove kćerkice Althea i Adara, no mnogima su ipak najzanimljivije one na kojima pozira sa svojim suprugom Ivanom Rakitićem.

Tako je bilo i u slučaju njihovih posljednjih zajedničkih fotografija, na kojima poziraju modno usklađeni. I dok je Rakitić u bež kompletu, sačinjenom od T-shirta i bermuda, u kombinaciji sa tenisicima i visoko podignutim Adidas čarapama, Raquel je svoj bijeli T-shirt ugurala u predimenzionirane bež Adidas bermude, oko ramena ima zavezanu crnu vestu, a tu su i visoko podignute čarape crno-bijelog uzorka.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia

Lajkovi su krenuli odmah po objavi, a potom i komentari. Rakitićev prijatelj i kolega s nogometnih terena Ivan Klasnić ostavio im je emotikon srca, dok je naš glumac sa španjolskom adresom koji je glumio u hit seriji 'La Casa de Pape', Luka Peroš, bio pomalo duhovit pa im je napisao:

'Fale vam konji za Polo, Kume! Lijepi kao uvijek!'