Chic i na plaži

Zanosna Andalužanka u koju se zaljubio naš slavni nogometaš ispružila se na vrućem pijesku: Evo zašto joj tepaju da je jedna od najljepših žena WAGsica

20.08.2022 u 17:55

Bionic
Reading

Supruga našeg donedavnog reprezentativca Ivana Rakitića zablistala je na odmoru uz more. Proteklih dana podijelila je seriju vrućih ljetnih 'razglednica', a ljepotica je pokazala kako prati i 'beach' trendove

Raquel Mauri mediji često tepaju da je jedna od najljepših supruga nogometaša. A da je doista tako, dokazuju i fotografije koje gotovo svaki dan dijeli na Instagramu.

Ovoga puta majka dvoje djece pažnju je tako privukla poziralajući na pješćanoj plaži, a rijetko tko može skloniti pogled s njezine sjajne figure. Dok mnoge trendseterice i ove sezone biraju jednodijelne kupaće kostime, Raquel je ostala vjerna minijaturnom bikiniju. Nabacila je svijetlo plavi dvodijelni badić, a uslijedili se dakako brojne lijepe riječi na račun njezina izgleda.

Inače, jedna je od najpopularnijih WAG-sica na svijetu najviše voli La Reveche brend kupaćih kostima sa Sardinije, a poznati su po cvjetnim naramenicama i detaljima na kostimima.

  • +2
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: EPA / Autor: RAUL CARO