OTKRIVENI PLANOVI

Put do oporavka za Kate Middleton će biti dug, no ona nema namjeru mirovati

30.01.2024 u 10:11

Bionic
Reading

Da se u potpunosti oporavi, princezi od Walesa bit će potrebni mjeseci, a kako je i najavljeno, sve kraljevske dužnosti propustit će najvjerojatnije sve do Uskrsa. No, Kate ne namjerava ljenčariti. Iako mora mirovati, namjera joj je sve što može 'odraditi iz kreveta', a jedino što neće moći, a u čemu je do sada uživala, voziti djecu u školu

Iako je, nakon gotovo dva tjedna provedenih u bolnici nakon operacije abdomena, puštena na kućnu njegu, oporavak je za Kate Middleton tek počeo.

42-godišnja princeza od Walesa jučer je napustila privatnu londonsku kliniku, i to u najvećoj tajnosti, odakle je odvezena u Adelaide Cottage gdje će se oporavljati okružena najmilijima - suprugom, princom Williamom i njihovo troje djece - Georgeom, Charlotte i Louisom.

Prema dobro upućenim izvorima iz palače, Kateina je želja čim se prije vratiti poslu, no to za sada neće biti u potpunosti moguće. Prvo što treba fokusirati se na svoje zdravlje i čim brži oporavak. Upravo zbog toga ne treba se očekivati da će se Kate u javnosti pojaviti prije Uskrsa, no, ono što se ne može ostaviti po strani, princeza će odraditi i to iz kreveta.

MILJENICA NACIJE

Buduća kraljica slavi 42. rođendan; evo kako se Kate Middleton mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju

Britanska javnost sada je napokon malo odahnula. Naime, informacija da će se Kate podvrgnuti bilo kakvom zahvatu čuvala se u tajnosti do posljednjeg trena, a javnost je za sve doznala tek kada je operacija odrađena. Uz to, i dalje nije poznato što se točno dogodilo s Kate Middleton i zašto je uopće završila na operacijskom stolu, no iz palače je odavno potvrđeno da nije riječ o ničem kancerogenom.

Zbog činjenice da je odmah u početku najavljeno kako će Kate u bolnici ostati dva do tri tjedna, pojavila se dodatna zabrinutost, jer je to značilo da je zahvat bio itekako ozbiljan, no sada će sve ići nabolje, kada je princeza u zagrljaju najdražih.

Ipak, dobila je savjet da mora izbjegavati bilo kakve aktivnosti i napore, kao i da treba ležati u krevetu, zbog čega je princ William preuzeo na sebe brigu oko djece i njihovu vožnju u i iz škole. U svemu će joj zasigurno pomoći roditelji, Carole i Michael Middleton, kao i sestra Pippa i brat James, koji će joj biti na raspolaganju svo vrijeme, baš kao i dadilja Maria Teresa Turrion Borrallo, koja inače živi s njima.