ODLAZI NA KUĆNU NJEGU

Nakon gotovo dva tjedna Kate Middleton puštena je iz bolnice

29.01.2024 u 13:17

Bionic
Reading

Princeza od Walesa napokon je puštena iz bolnice nakon što je podvrgnuta operaciji abdomena, a oporavak će nastaviti u obiteljskom domu u Windsoru

U najvećoj tajnosti, baš kao što je i dovezena u privatnu londonsku bolnicu, Kate Middleton istu je napustila i to nakon što je u njoj provela gotovo dva tjedna.

Kensingtonska palača izdala je priopćenje u kojem stoji kako se princeza od Walesa vratila u obiteljski dom u Windsoru. Upravo tamo nastavit će se njezin oporavak nakon kirurškog zahvata, no javnost i dalje nije upoznata s time zbog čega je zapravo omiljena članica britanske kraljevske obitelji uopće i završila na operacijskom stolu.

Jedino što je poznato je da će joj trebati nekoliko mjeseci da se u potpunosti oporavi, a već je najavljeno kako njezino prvo pojavljivanje ne treba očekivati prije Uskrsa ove godine.

MILJENICA NACIJE

Buduća kraljica slavi 42. rođendan; evo kako se Kate Middleton mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju

U istoj bolnici u kojoj je Kate boravila sada je ostao kralj Charles III, kojem je također produžen boravak nakon operacije povećane prostate. Upravo je on, samo nekoliko sati prije vlastite operacije, posjetio Kate u bolnici kako bi joj poželio brz oporavak, a tim je potezom zapravo jasno dao do znanja koliko cijeni snahu.