RODILA EUGENIE

Punih pet dana kraljevska obitelj čuvala je tajnu: Stigao je Ernest!

05.06.2023 u 18:47

Bionic
Reading

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank, nakon sina Augusta dobili su još jednog dječaka, a iako je kći princa Andrewa rodila posljednjeg dana svibnja, sretnu vijest otkrili su tek danas

Ako se nešto mora priznati britanskoj kraljevskoj obitelji onda je to da itekako dobro znaju čuvati tajne. Dokazali su to još jednom i to ovih dana. Naime, princeza Eugenie 30. svibnja je rodila svog drugog sina, no sretnu vijest otkrila je ona sama i to tek danas, putem svog službenog Instragram profila.

Mlađa kći princa Andrewa i vojvotkinje od Yorka, Sarah Ferguson, Eugenie, sa svojim je suprugom Jackom Brooksbankom svom drugom sinu dala ime Ernest George Ronnie Brooksbank.

Kako je napisala u objavi na Instagramu, gdje je objavila dvije fotografije, data imena tu su da odaju počast precima. Tako je ime George u čast Jackovog oca koji je preminuo 2021. godine, dok je Ronnie dato po ocu njezine majke Fergie, Ronaldu Fergusonu.

  • +2
Princeza Eugenie Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Ime George tu je i u čast prapradjeda, kralja Georgea V, čije je srednje ime također bilo Ernest. Osim fotografije novorođenčeta, tu je i fotografija ponosnog starijeg brata Augusta, kako sa zanimanjem promatra malenog Ernesta.