drugi rođendan

Velik dan za Harryja i Meghan: Evo kakvu su proslavu pripremili za princezu Lilibet

05.06.2023 u 11:43

Bionic
Reading

Ove su nedjelje ponosni roditelji pripremali zabavu koju roditelji pamte čitav život. Princeza Lilibet napunila je dvije godine, a Harry i Meghan bili su zaduženi za rođendansku zabavu

Kći princa Harryja i Meghan Markle ove je nedjelje proslavila drugi rođendan, a obitelj je slavlje obavila u Kaliforniji. Najmlađa unučica kralja Charlesa III. proslavila je rođendan u obiteljskom krugu, no strana obitelji iz Londona nije se pridružila slavlju koje su Meghan Markle i princ Harry pripremili.

Malena Amerikanka Lilibet rođena je u Kaliforniji, no svoj prvi rođendan proslavila je u očevoj domovini. Točnije u Frogmore cottageu, gdje je obitelj odsjela tijekom proslave kraljičinog platinastog jubileja, a tamo su održali malu vrtnu zabavu.

Za časopis OK! jedna je kraljevska komentatorica komentirala kako se nada da će zabava ugostiti i neke druge mališane kako bi Lilibet imala društvo na proslavi. I čini se da je!

Britanski fotograf Misan Harriman prošle je godine fotografirao rođendansku zabavu malene Lilibet u blizini Londona, a ove je nedjelje podijelio snimku djevojčica kako sjede na velikom šarenom jastuku, a mnogi smatraju da je riječ o snimci s proslave rođendana dvogodišnje princeze.

Iako nije bio prisutan na rođendanskom slavlju, kralj Charles navodno nije zaboravio rođendan svoje unuke pa je uz pomoć suradnika tražio kućice izrađene po narudžbi, slične onima koje su imale kraljica i princeza Margaret kad su bile djevojčice, otkrio je jedan izvor za New Idea. Ipak, Harry je upozorio oca da bude manje ekstravagantan pri biranju poklona.

  • +3
Princ Harry Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN