SOPHIE PERRY

Prvi puta nakon njegove smrti progovorila i kći Lukea Perryja

06.03.2019 u 10:56

Bionic
Reading

Nakon što je prvotni šok prošao, kći preminulog glumca Lukea Perryja, Sophie Perry, odlučila je putem svog Instagram profila zahvaliti svima na riječima utjehe i podrške

Sophie Perry, 18-godišnja kći glumca Lukea Perryja, na svoj se način odlučila oprostiti od oca i ujedno zahvaliti svima koji su joj putem društvenih mreža slali poruke podrške i utjehe. To je ujedno i njezin prvi javni istup, u kojem je progovorila o očevoj smrti kao i rekla kako te nitko ne može pripremiti kako da se suočiš s tragičnim gubitkom.

'Puno toga se dogodilo u posljednjih tjedan dana i sve je bilo tako brzo. Vratila sam se iz Malawija na vrijeme da budem sa svojom obitelji, a u posljednja 24 sata primila sam nevjerojatnu količinu ljubavi i podrške', napisala je ispod zajedničke fotografije s ocem Sophia Perry i dodala:

'Ne mogu osobno zahvaliti svakom od stotina predivnih i srcedrapajućih poruka koje ste mi poslali, no sve sam pročitala i nevjerojatno sam vam zahvalna što šaljete meni i mojoj obitelji tu pozitivnost. Doista nisam sigurna što bih trebala reći ili napraviti u ovoj situaciji, nažalost, na ovakvo što vas nitko ne pripremi, osobito ne da se sve to događa pred očima javnosti. Stoga me shvatite da sam doista zahvalna na vašoj ljubavi, i to u tišini.'

  • +18
Luke Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Luke Perry, koji je slavu stekao ulogom Dylana McKayja u tinejdžerskoj hit seriji 'Beverly Hills 90210', preminuo je u 53. godini nakon teškog moždanog udara okružen najbližima - roditeljima, bratom i sestrom, zaručnicom Wendy Madison Bauer, bivšom suprugom Minnie Sharp i djecom - 18-godišnjom Sophie i 21-godišnjim Jackom.