JOŠ UVIJEK U ŠOKU

Glumci sa seta 'Beverly Hillsa' i 'Riverdalea' shrvani smrću Lukea Perryja: 'Bože, sačuvaj mu mjesto blizu tebe, zaslužio je to'

04.03.2019 u 21:53

Bionic
Reading

Nakon vijesti o smrti glumca Lukea Perryja, njegovi kolege oprostili su se s njim na društvenim mrežama

Svijet je iznenadila vijest o smrti zvijezde 'Beverly Hillsa', Lukea Perryja, koji je preminuo zbog pretrpljenih posljedica jakog moždanog udara. Brojne zvijezde izrazile su saučešće Perryjevoj obitelji i uputile posljednje riječi putem društvenih mreža, a među njima i kolege iz kultne serije 'Beverly Hills, 90210' koja je Perryja proslavila te kolege iz serije 'Riverdale' u kojoj je Perry glumio Freda Andrewsa.

'Najdraži Luke, zauvijek ću čuvati uspomene koje smo dijelili posljednjih 30 godina. Neka tvoje putovanje bude obogaćeno veličanstvenim dušama koje su prošle tuda prije tebe, baš kao što si isto djelovao na sve one koje si ostavio iza sebe. Bože, molim te, sačuvaj mu mjesto blizu tebe, on to zaslužuje', napisao je Ian Ziering pored fotografije na kojoj grli Perryja.

'Teška srca, zapanjena i ožalošćena, obaviještavam vas da je Luke preminuo. Još uvijek sam u šoku i nemam riječi osim onih da je bio uistinu džentlmen. Nedostajat će svima koji su ga poznavali i milijunima koji su ga voljeli. Počivaj u miru dragi Luke. Tvoje vrijeme ovdje je trajalo prekratko', napisala je na svom Instagram profilu Christine Elise McCarthy.

'Shrvan sam zbog Lukea. Bio je otac, brat, prijatelj i mentor. Svaku večer prije nego što je trebao snimati scenu, nazvao bi me te bismo pričali o svemu. Nedostajat će mi ti pozivi. Suosjećam s njegovom obitelji i prijateljima', napisao je na Twitteru izvršni producent 'Riverdalea' Roberto Aguirre-Sacasa.

'Moje srce je slomljeno. Mnogo ćeš mi nedostajati Luke Perry. Šaljem svu svoju ljubav tvojoj obitelji', napisala je Molly Ringwald.

'Nemam riječi trenutno. Možda ću imati kasnije', napisala je Marisol Nichols uz fotografiju na kojoj pozira s voljenim kolegom.

'Oh Bože, srce me boli. Volim te Luke. Bio si moj anđeo i prijatelj. Ostala sam bez riječi', objavila je na Twitteru Emma Caulfield Ford.

  • +18
Luke Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia