više ju ne skriva

Prvi put zajedno na crvenom tepihu: Russel Crowe na premijeru stigao s čak 27 godina mlađom djevojkom

17.10.2022 u 11:39

Bionic
Reading

Nakon rastave dugogodišnjeg braka, Russel Crowe 2020. uplovio je u novu romantičnu vezu s Britney Theriot, koju je navodno upoznao još 2013. Iako se ne pojavljuju često u javnosti, glumac ju je ovaj put odlučio povesti na crveni tepih gdje su zajedno pozirali

Russel Crowe prvi put se pojavio na crvenom tepihu u društvu nove djevojke Britney Theriot. Nasmiješenih lica zajedno su prisustvovali premijeri glumčevog najnovijeg filma 'Poker Face' u Rimu. U Rimu su proveli nekoliko tjedana jer zaposleni glumac radi na novom filmu 'The Pope's Exorcist'.

Iako su navodno zajedno već dvije godine, par se skriva od kamera i izbjegava pojavljivanja u javnosti, ali prvi put su zabilježeni u studenom 2020. Navodno su se upoznali još 2013. na snimanju Russellova filma 'Broken City' dok je glumac još bio u braku s Danielle Spencer.

Glumac i njegova 27 godina mlađa djevojka pozirali su fotografima izgledajući blisko i zaljubljeno. Dok je Crowe odabrao ležerniju kombinaciju crnog odijela i crne majice, partnerica je izgledala doista šarmantno. Odjenula je haljinu A kroja s printom te crne lakirane štikle u špic koje su odgovarale s izborom torbice.

  • +5
Russel Crowe i nova djevojka Izvor: Profimedia / Autor: Provvisionato Marco/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je s popularnim glumcem glumila u filmu Broken City te se trenutno bavi nekretninama, mnoge će iznenaditi da je lijepa Britney studirala elektrotehniku.