razočarao je

Maestralan podbačaj Netflixove 'Plavuše': Nakon samo tri dana film o životu Marilyn Monroe dosadio gledateljima

04.10.2022 u 16:52

Bionic
Reading

Rijetko koji film u produkciji Netflixa unaprijed dobije toliko pozornosti medija i društvenih mreža kao onaj o životu Marilyn Monroe australskog redatelja Andrewa Dominika. No velika očekivanja nisu bila opravdana, ako se pita gledatelje...

Nije uobičajeno to da Netflixovi filmovi dobivaju toliku medijsku pozornost kao što je bio slučaj s adaptacijom romana o Marilyn Monroe američke spisateljice Joyce Carol Oates. S obzirom na toliki interes o životu velike dive, bilo bi iznenađujuće da film nije odmah zauzeo prvo mjesto na popisu deset najgledanijih na Netflixu. I dok je u Hrvatskoj film 'Plavuša' (Blonde) još uvijek na prvom mjestu, u Americi je velika gledanost trajala samo poražavajuća tri dana.

Da bi situacija bila još gora, osim loših kritika gledatelja, na prvom mjestu zamijenio ga je triler Gerarda Butlera 'Last Seen Alive', još uvijek nedostupan za hrvatsko tržište.

Izvor: Društvene mreže

Uz to, posljednjih tjedana čak i neki manje poznati Netflixovi filmovi proveli su više vremena na vrhu te ljestvice. Iako su neki uključivali filmske zvijezde poput Kevina Harta, Queen Latifah i Jamieja Foxxa, ni glavna junakinja 'Plavuše' nije posve nepoznata. Ana De Armas već je glumila u filmskim uspješnicama poput 'Knives Out', 'No Time to Die' i 'The Grey Man', najskupljem Netflixovom filmu do sada, s budžetom od preko 200 milijuna dolara, koji se na prvom mjestu po gledanosti zadržao svega osam dana.

  • +3
Film 'Blonde' Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Ferrari / Profimedia