NAPOKON GA JE POKAZALA

Vjenčani prsten Doris Pinčić privlačio je najviše pažnje na dodjeli glumačkih nagrada

25.11.2022 u 09:44

Bionic
Reading

Sinoć je održana 30. po redu dodjela Nagrada hrvatskog glumišta koju je vodila glumica i voditeljica Doris Pinčić. Budući da je to bilo njezino prvo vođenje nekog događaja nakon udaje za Davora Guberovića, ne čudi što su svi pogledi bili usmjereni prema njezinoj lijevoj ruci

Pregršt dobro poznatih nam lica okupio se sinoć u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu na dodjeli 30. Nagrada hrvatskog glumišta, koja se dodjeljuju za najbolja umjetnička ostvarenja iz područja dramske, radijske i televizijske umjetnosti, opere te plesne umjetnosti. Cijeli program vodili su glumci Saša Buneta i Doris Pinčić koja je, sasvim očekivano, privukla najviše pozornosti.

Odjevena u tamnocrvenu haljinu asimetričnog kroja, koja joj je istaknula figuru, ali i naglasila struk, Doris Pinčić blistala je na pozornici kazališta. Haljina je bila posebno efektna zbog asimetričnog krojenog poruba te nabora na boku, a čitav stajling odisao je glamurom starog Hollywooda – to je posebno bilo naglašeno materijalom haljine koji se decentno presijavao te skupino od nekoliko bisernih ogrlica. Svečani stajling Doris je upotpunila i klasičnim, a uvijek elegantnim sandalama s remenčićima.

  • +3
Doris Pinčić Izvor: Screenshot / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

No, ono što su svi pozorno pratili, njezina je lijeva ruka, na kojoj se blistao vjenčani prsten kojeg je do sada vješto krila. Naime, otkako se tajno udala za 13 godina Davora Guberovića, Doris Pinčić već je vodila 'Dobro jutro, Hrvatska', no cijelo je vrijeme dobro pazila da ne pokaže vjenčani prsten. Ovoga puta ipak ga je pokazala, ni ne trudeći se sakriti ga.

haljine koje privlače poglede

Brojni poznati stigli su na svečanu dodjelu Nagrada hrvatskog glumišta, a naše glumice zablistale su u upečatljivijim stajlinzima

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Doris Pinčić i Davor Guberović vezu su potvrdili početkom godine, a nakon što su se nedavno prvi puta zajedno pojavili u javnosti, na premijeri predstave Ecije Ojdanić 'Čudo', tajno su se vjenčali 11.studenog u matičnom uredu Područnog ureda gradske uprave Susedgrad u Zagrebu. Vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Voditeljica i glumica iza sebe ima brak s glazbenikom Borisom Rogoznicom, s kojim ima sina Donata i kćer Gitu.