VJENČANJE U ISTRI

Prvi ples novopečenih mladenaca: Evo koji su glazbeni hit odabrali Nenad Tatarinov i Maja Šuput

11.05.2019 u 22:06

Bionic
Reading

Druga subota u svibnju bila je rezervirana za spektakularno vjenčanje pjevačice Maje Šuput i njezina odabranika Nenada Tatarinova. Nakon što su pred matičarem izrekli zavjete, došao je red da novopečeni mladenci odrade svoj prvi ples

Popularna pjevačica Maja Šuput rekla je u subotu svoje sudbonosno da Nenadu Tatarinovu na luksuznoj stanciji Meneghetti nedaleko od Bala u Istri gdje su lani nakon Svjetskog nogometnog prvenstva vjenčanje upriličili Franka Batelić i Vedran Ćorluka, a prije njih i njene kolegice Severina te Nina Badrić.

Par se odlučio na vjenčanje pred matičarem, a na bajkovito uređeno postolje gdje su izrekli zavjete, Maju je dopratila majka Danica. Za to vrijeme u pozadini je pjevala glazbenica Martina Tomčić, koja je s Majom sudjelovala u žiriju natjecateljskog showa ‘Supertalent’.

Mladenka je blistala u kreaciji svog dvogodišnjeg prijatelja i stilista Marka Grubnića, koja je krojem neodoljivo podsjećala na vjenčanicu Izabel Kovačić.

  • +7
Vjenčanje Maje Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

‘Zovite me gospođa Tatarinov’, vikala je poznala plavuša odmah nakon prvog bračnog poljupca, a potom su im prisutni gosti požurili čestitati.

Kada su se emocije malo slegnule, gosti su se preselili u obližnji stakleni šator koji je postavljen na imanju. Prije samog ulaska u šator održan je vatromet koji je razveselio okupljene ali i mladence.

A onda je red došao i na prvi ples novopečenih supružnika. Nenad i Maja skladno su plesali na izvedbu britanske glazbenice Ellie Goulding ‘Love Me Like You Do’.

Društvenim mrežama prevladale su fotografije iz dvorane, a vidljivo je da mladenci nisu štedjeli na detaljima kao ni gastro ponudi.

U jednom od sljedova, gostima će biti posluženo posebno pripremljeno i danima odležano goveđe meso, popularnog naziva Black Angus steak.

  • +11
Svadba Maje Šuput i Nenada Tatarinova Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Dvorana je dekorirana kristalnim ukrasima u kombinaciji s visećim aranžmanima bijelog cvijeća te glamuroznim svijećnjacima.