Nick Kyrgios i Ajla Tomljanović

Prve reakcije naše tenisačice nakon što joj je dečko uhvaćen u preljubu

07.07.2017 u 17:49

Bionic
Reading

U samo nekoliko sati svijet su obišle fotografije razuzdanog noćnog provoda 22-godišnjeg tenisača Nicka Kyrgiosa u Londonu, nakon što je odustao od daljnjeg turnira u Wimbledoneu zbog ozljede. Snimljen u izlasku s dvije kolegice, Kyrgios je postao glavna tema svih medija, osobito kada se zna da je već dvije godine u vezi s hrvatskom tenisačicom Ajlom Tomljanović

Djevojka tenisača Nicka Kyrgiosa čini se nije dobro reagirala na objavljene fotografije, na kojima je njezin dečko zatečen u razuzdanom provodu u londonskom klubu s mlađahnim kolegicama. Prvi korak 24-godišnje hrvatske tenisačice Ajle Tomljanović bio je da izbriše svoj Instagram profil, na kojima je imala mnoge fotografije sa svojim dečkom.

Što će sada biti s njihovom dvogodišnjom vezom, tek će se vidjeti, no Kyrgios će vjerojatno morati smisliti jako dobro opravdanje za sve snimljeno.

  • +13
Nick Kyrgios u izlasku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Fotografije na kojima 22-godišnji Kyrgios poprilično prisno, u sitnim noćnim satima, šeće s dvije kolegice, Monique Belovukovic i Chelseom Samways, u samo su nekoliko sati obišle svijet i postavile pitanje što mu je to trebalo, kada je već dvije godine u vezi s Ajlom.

Nakon svega što se dogodilo, i Monique i Chelsea sada izjavljuju kako su oni samo prijatelji snimljeni u zajedničkom izlasku. Samo nekoliko sati prije snimljenih spornih fotografija, Kyrgios je odustao od Wimbledona i povukao se s daljnjeg natjecanja zbog navodne ozljede.

'Samo smo prijatelji. Svi znamo da on ima djevojku i nitko ne želi ih rastaviti', izjavila je Monique Belovukovic za Daily Mail Australia. 'Samo smo se dobro zabavljali. Ušli smo u klub samo kao prijatelji i izašli iz njega kao prijatelji, ništa više. Sve je bilo u potpunosti nevino. Nakon što je sve vidjela na televiziji nazvala me i moja mama s pitanjem što se događa', dodala je te napomenula kako mu je morala govoriti na uho budući da je bilo poprilično glasno i bučno na prometnoj ulici.

Never been so appreciative of the sun befor

A post shared by Mon (@moniquebellll) on

Monique je napomenula kako su nakon izlaska iz noćnog kluba Cirque njih dvije otišle u njezin stan, dok se Kyrgios vratio sam u svoj hotel. Upoznali su se prije sedam godina u Sydneyju kada su igrali na istim turnirima i oduševila se njime.

Ipak, cijela situacija nije se svidjela ocu Chelsea Samway, koji je iznervirano izjavio kako se njegova kći išuljala u noćni izlazak kako bi partijala, a dodao je i kako bi rado nokautirao Kyrgiosa. 'Moja kći ima tek 18 godina i draga je djevojka. Ne sviđa mi se što je noć provela vani. Da sad vidim Kyrgiosa, rado bih ga nokautirao.'

Teenage fever

A post shared by Chelsea Samways (@chelseasamways) on